Okulda düzen ve disiplini sağlayan kurallar, öğrencilerin toplumsal kurallara ve insan haklarına saygılı bireyler olarak yetişmesinin ön koşuludur. Bu inançla tüm öğrencilerin bu kuralları benimsemesi ve uygulaması, velilerin de bu kuralların uygulanmasına destek olmaları beklenmektedir.

TÜBİTAK BUTAL Tarafından "Akıllı Laboratuvarlar” Konulu Resim Yarışması Düzenlenecektir.

Okul öğrenci temsilciliği seçimimiz 26 Ekim 2018 cuma günü yapılacaktır. Tüm başkan adayı öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuz okul-aile birliği toplantısı 21.10.2018 tarihinde saat:10.00´da yapılacaktır. Devamında veli toplantısı yapılacaktır. Gündem maddeleri aşağıda sunulmuştur.  Katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

TUR TARİHİ: 20 EKİM 2018 CUMARTESİ

OKUL ÖNÜ HAREKET SAATİ: 06.00

DÖNÜŞ SAATİ:Aynı gün 23.00 - 24.00 arası okul önü

TUR ÜCRETİ: 150TL

SON KAYIT: 5 EKİM 2018 CUMA

Destekleme ve yetiştirme kursu başvuruları 17 - 23 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılmaktadır.

Başvurular "https://e-kurs.eba.gov.tr" internet adresi üzerinden yapılmaktadır.