Okul kıyafetimiz hem kız hem de erkek öğrencilerimiz için görsellerde sunulduğu gibidir.

MEB tarafından okul öncesi ve 5.sınıf öğrencilerimizin okula uyumlarının sağlanması amacıyla uyum haftası uygulanmaktadır. Uyum haftası, öğrencilerin okul kaygılarını gidermek ve onlara okul ortamını sevdirmek; öğrenme ortamı, öğretmenleri ve arkadaşlarını tanımalarına yardımcı olmak için uygulanıyor.

Okulumuzda 05.09.2019 ve 06.09.2019 tarihlerinde uyum etkinliği düzenlenmektedir. Uyum etkinliğinin uygulama saatleri aşağıda sunulmuştur.

Sınıfı Başlangıç Saati Bitiş Saati
 Okul Öncesi(sabah grubu)   09.00  10.00
 Okul Öncesi (öğle grubu)  10.00  11.00
 5.sınıflar   10.00   11.00

Haz

MEB tarafından velilerimize çocuklarıyla beraber yaz tatilini dolu dolu geçirmelerine yardımcı olabilecek sosyal, kültürel, sportif ve çevreci faaliyetleri içeren tavsiye listesi hazırlandı.

May

6. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 07/05/2019 Salı günü 13.00 - 17.00 saatleri arasında Bursa Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Bursa Bölge Senfoni Orkestrası Eğitim Konseri gezisi düzenlenecektir. Katılım ücreti 15tl´dir.

Mrt

Okulumuzda Satranç Kulübü tarafından danışman öğretmen Hasan ESENYER rehberliğinde 18 - 22 Mart 2019 tarihleri arasında Satranç Turnuvası düzenlenecektir.

Mrt

Okullar arası atık pil toplama yarışması düzenlenmektedir. Lütfen bitmiş olan pillerimizi okulumuzda bulunan "atık pil kutusuna" atalım.

Şbt

13 Mart 2019 Çarşamba günü Tüyap Kitap Fuarına gezi düzenlenecektir.  Katılmak isteyen öğrencilerimiz sınıf rehber öğretmenlerine 5 Mart 2019 tarihine kadar adlarını yazdırabilirler.

Not: Yol ücreti 15tl olup diğer masraflar öğrencilere aittir.

Ock

16.01.2019 Çarşamba günü saat 10.00 da  okulumuz çok amaçlı salonunda rehberlik servisimiz tarafından 7. ve 8.sınıf velilerimize yönelik "ortaöğretime geçiş sistemi ve okul başarısında ailenin rolü" konusunda bilgilendirme yapılacaktır.

Ara

• Yarışmanın konusu "bağımlılık" olup yarışma; ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde öğrenim gören öğrenciler tarafından görsel ve edebi kategorilerde hazırlanacak olan eserleri kapsayacaktır. Yarışmaya, görsel kategoride afiş, resim, karikatür veya kısa video alanlarından; edebi kategoride ise kompozisyon, şiir, öykü, deneme veya anı alanlarından sadece birinden katılım yapılabilecektir. Bir öğrenci hem görsel hem de edebi kategoride başvuru yapabilecektir.

Ara

14.01.2019 Pazartesi günü Uludağ´a gezi düzenlenecektir. Gezi ile ilgili bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Ara

Velilerimize yönelik "Aile içi iletişim, aile tutumları, akran zorbalığı" konularında 06.12.2018 tarihinde okulumuz toplantı salonunda seminer verilecektir.

Kas

5-6 ve 7-8.sınıflarımız arasında futbol turnuvası düzenlenecektir. Turnuva fikstürü ve futbol oyun kuralları aşağıda sunulmuştur.

Kas

8 Kasım 2018 tarihinde saat 10.00´da okulumuz çok amaçlı salonunda 5.sınıf öğrenci velilerimize yönelik "Dyned İngilizce Dil Eğitimi" programı hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Katılımınız önemlidir.