May

Millî Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı. 29 Mayıs - 16 Haziran 2023 tarihleri arasında başvuruların yapılması gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

May

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen mobil uygulamalara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Mrt

Sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayınlanmıştır. Kılavuza ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Şbt

20 Şubat 2023 Pazartesi gününden itibaren geçerli sınıf ders programlarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Ara

08 - 11 Mart 2023 tarih aralığında Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde yapılacak olan "15. Uluslararası Meb Robot Yarışması" başvuruları başlamıştır. Yarışma başvuruları https://robot.meb.gov.tr adresinden gerçekleştirilecektir.

Ara

• Yeşilay tarafından Türkiye geneli "Bağımlılıkla Mücadele" konulu görsel (afiş, resim, karikatür veya kısa video) ve edebi (kompozisyon, şiir, öykü, deneme veya anı) kategorilerde yarışma düzenlenmektedir. Bir öğrenci hem görsel hem de edebi kategoride başvuru yapabilecektir.
  • Son başvuru tarihi: 17 Şubat 2023

20.10.2022 Perşembe günü saat 14.00'te çok amaçlı salonumuzda Okul - Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımı önemlidir.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, medeniyetlerin başkenti İstanbul'da gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2023 Teknoloji Yarışmaları için başvurular açılmıştır.

Detaylı bilgi ve başvuru için lütfen tıklayınız.

Başvuru Tanıtım Kitapçığı için lütfen tıklayınız.

TEKNOFEST 2023'te yarışmak için son başvuru tarihi: 20 KASIM 2022

Destekleme ve Yetiştirme Kursu sınıf listelerine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Destekleme ve Yetiştirme Kursu ders programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Mudanya Müftülüğü tarafından ortaokullar arasında "Hz. Peygamber (S.A.V.)'e Mektup" konulu şiir yarışması düzenlenmektedir. Son başvuru tarihi 7 Ekim 2022 Cuma günü olup yarışmanın afişi aşağıda sunulmuştur.

Değerli velilerimiz, e-devlet hesabınıza giriş yaparak çocuklarınızın öğrenci belgesini alabilirsiniz. Resmi evraktır, dolayısıyla okulda imzalanıp mühürlenmesine gerek bulunmamaktadır.

E- devlet üzerinden öğrenci belgesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Not: E-devlet hesabınıza giriş yaptıktan sonra arama paneline "öğrenci belgesi sorgulama" yazarak kendinize ya da çocuklarınıza ait öğrenci belgesine ulaşabilirsiniz.

19 Eylül 2022 Pazartesi gününden itibaren geçerli sınıf ders programlarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Destekleme ve Yetiştirme Kursu başvuruları 23 Eylül 2022 Cuma gününe kadar devam etmektedir. 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz ders ve öğretmen seçerek başvurularını gerçekleştirebilir.

2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı zaman çizelgemiz aşağıda sunulmuştur.