Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından, bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Şbt

05.02.2024 Pazartesi gününden itibaren geçerli sınıf ders programlarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında hikaye yazma yarışması düzenlenmektedir. Yarışma ile ilgili bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Ock

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol doğrultusunda "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması" düzenlenmektedir.

Yarışmanın konusu "bağımlılık" olup yarışma; ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde öğrenim gören öğrenciler tarafından görsel ve edebi kategorilerde hazırlanacak olan eserleri kapsayacaktır. Son başvuru tarihi: 16 Şubat 2024

Ortak sınav takvimi aşağıda sunulmuştur.

Ortak sınavlar ile ilgili sık sorulan sorulara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

19 Ekim 2023 Perşembe günü saat 14.00'te, çok amaçlı salonumuzda(teras kat) Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımı önemlidir.

Gündem maddeleri aşağıda sunulmuştur.

Hijyen ve salgın önlemlerimiz aşağıda sunulmuştur.

Destekleme ve Yetiştirme Kursu ders programımız aşağıda sunulmuştur.

11 Eylül 2023 Pazartesi gününden itibaren geçerli sınıf ders programlarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı zaman çizelgemiz aşağıda sunulmuştur.

May

Millî Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı. 29 Mayıs - 16 Haziran 2023 tarihleri arasında başvuruların yapılması gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

May

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen mobil uygulamalara ulaşmak için lütfen tıklayınız.