Kas

Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Rehberlik ve Araştırma Merkezleri tarafından yürütülen İhmal ve İstismarı Önleme Projesi (İSTOP) kapsamında okul rehberlik servisimiz tarafından öğrenci ve velilerimize bilgilendirme eğitimleri düzenlenmiştir.

Rehberlik servisimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ü, ebediyete intikalinin 84. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde düzenlenen kompozisyon yarışmasında öğrencilerimiz Sude Irmak KELLECİ 2., Ayşe ERDEM 3. olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 99.yılını öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla büyük bir coşku ile kutladık. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

21 Ekim 2022 Cuma günü "10 Bin Okul Projesi" kapsamında 7. sınıf öğrencilerimize ilk yardım eğitimi verilmiştir.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mudanya Müftülüğü tarafından ortaokullar arasında düzenlenen "Hz. Peygamber (S.A.V.)'e Mektup" konulu şiir yarışmasında 8D sınıfı öğrencimiz Sudenaz BOZKURT ilçe 2.si, 5D sınıfı öğrencimiz Aybüke ÖZCAN ilçe 3.sü olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

12 Ekim 2022 Çarşamba günü,MEB tarafından hazırlanan ve ücretsiz olarak öğrencilere sunulan kaynak kitapların dağıtımını gerçekleştirdik.

Öğrencilerimize iyi çalışmalar dileriz.

Büyük Taarruz'un zaferle sona ermesinin ardından İtilaf Devletleri'nin, TBMM'ye mütareke çağrısında bulunması ile görüşmeler, 3 Ekim 1922 tarihinde Mudanya'da başladı. Görüşmelere TBMM Hükümeti adına katılan İsmet Paşa; İstanbul, Boğazlar ve Doğu Trakya'nın savaşsız kurtarılmasını sağlayan Mudanya Mütarekesi'ni 11 Ekim 1922'de imzaladı.

Bu vesile ile Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve saygı ile anıyoruz.

Eylül ayında Makedonya'nın Üsküp şehrinde Avrupa ülkeleri arasında düzenlenen dans yarışmalarında, öğrencimiz Ceren ÜNAL grubu ile birlikte "Modern Dans" kategorisinde ülkemizi temsil etmiştir.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

2022 - 2023 Eğitim - Öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz için başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasını dileriz.

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve silah arkadaşlarını saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Ağu

Milli Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferimizin 100. yıl dönümünü kutluyor, başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Tem

Ülkemizin Demokrasi Zaferinin olduğu gün olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve minnet ile anıyoruz.

Haz

17/06/2022 Cuma günü okul bahçesinde yaptığımız törenle 2021-2022 eğitim - öğretim yılı sona erdi. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.