23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI KUTLADIK

23 Nisan 2024 Salı günü saat 10.00'da Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma Töreni'nin ardından kortej eşliğinde Mütareke Meydanı'na yürüyüş yapıldı. Saat 10.30'da, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına, öncülüğümüzde hazırlanan bayram kutlamaları; okulumuz tarafından sunulan Orta Asya'dan Anadolu'ya Saygı gösterisinin ardından Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları adına saygı duruşunda bulunduktan sonra Mudanya Belediyesi Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı'mızın okunması ile başladı. Kutlama boyunca Güzelyalı Anaokulu, Cafer Yener İlkokulu ve 12 Eylül İlkokulu tarafından birer adet dans gösterisi sunulmuş olup Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulundan 2 öğrenci şiir okumuştur. Program sunumunu da üstlenen okulumuz Orta Asya'dan Anadolu'ya Saygı gösterisi, 4 adet dans gösterisi, idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin de katıldığı T.C. ve Ay Yıldız koreografisiyle Mudanyalılara unutulmaz bir bayram yaşatmıştır. Atamızın tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu çok özel güne renk katan tüm öğrenci, öğretmen ve idarecileri kutluyoruz.

Sunumu gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz. Okulumuzun sunmuş olduğu saygı ve dans gösterileri ile T.C. ve Ay Yıldız koreografisi için aylarca emek harcayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüseyin YILDIZ'a her milli bayramımızda göstermiş olduğu fedakarlık ve emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz.

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 20:32 - Görüntülenme: 45